cropped-cropped-prodesigner_logo-scaled-1.webp

PRO DESIGNER

projectek

Munkáimból

Az alábbiakban a teljesség igénye nélkül néhány befejezett munkám tekinthető meg.

JatekUles.hu

A jatekules.hu egy weboldal, amely különböző típusú versenyszimulátor-üléseket kínál. Ezek az ülések valósághű vezetési élményt nyújtanak mind profi versenyzők, mind hobbijátékosok számára.
MEGTEKINTÉS

Gyorflatart.hu

A gyorflatart.hu egy győri fotózással foglalkozó weboldal, amely széleskörű szolgáltatásokat kínál, mint például eseményfotózás, stúdiófotózás és videózás.ó
MEGTEKINTÉS

SmartNevjegy.hu

A smartnevjegy.hu olyan weboldal, amely okos névjegykártyákat kínál NFC technológiával. Ezek a kártyák lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel cseréljenek információkat, például kapcsolati adatokat vagy közösségi média profilokat.
MEGTEKINTÉS

CegAllitas.hu

A cegallitas.hu weboldal Lancz Judit life designer és cégállítás szakértő szolgáltatásait mutatja be, amelyek szervezetek belső dinamikájának optimalizálására, kommunikációs zavarok feltárására, belső konfliktusok kezelésére és a szervezeti egészség javítására irányulnak.
MEGTEKINTÉS

Smartmix.hu

A SmartMix Kft. weboldala, a smartmix.hu, széleskörű IT és technikai szolgáltatásokat kínál, beleértve weboldal készítést, SEO elemzést, grafikai tervezést, szerverkarbantartást, hálózatépítést, javítást és kamerarendszerek telepítését.
MEGTEKINTÉS

DanceOfDestiny.hu

A Dance of Destiny egy tánc- és sportegyesület, amelyet Varga Vivien alapított 2013-ban. Az egyesület különböző helyszíneken kínál hip-hop táncoktatást, és számos programot tart, mint például gálák, táborok, videoklip-forgatások, és fellépések.
MEGTEKINTÉS

SmartSolutionsToken.hu

A SmartSolutionsToken (SST) egy blockchain technológián alapuló token. A token használatával a felhasználók aktív szerepet vállalhatnak a token gazdaságában és annak fejlődésében, valamint profitálhatnak a token növekedéséből hosszú távon.
MEGTEKINTÉS

LanczJudit.hu

Az oldal különböző önfejlesztő módszereket, kurzusokat és komplex technikákat kínál az életterületek átalakítására, a boldogabb és minőségibb élet megteremtésére.
MEGTEKINTÉS

SmartMegoldas.hu

Az oldal okos megoldásokkal, eszközökkel, okos otthon szolgáltatásokkal és kiegészítőkkel foglalkozó webáruházként fog indulni rövidesen.
MEGTEKINTÉS

DDVill.hu

A DD Vill egy villanyszerelő vállalkozás, és széleskörű elektromos szolgáltatásokat nyújt. Ezek közé tartozik a háztartási és ipari villanyszerelés, villamos hálózatok karbantartása, vészvilágítási és biztonsági rendszerek telepítése, valamint energetikai tanácsadás.
MEGTEKINTÉS

KepExpress.hu

A KépExpress egy szelfi automata bérléssel foglalkozó szolgáltatás, amelyet rendezvényekre és eseményekre kínálnak. A szelfi gépek számos funkcióval rendelkeznek, beleértve az egyedi képkészítést, azonnali fotónyomtatást.
MEGTEKINTÉS

CyberSupport.hu

A CyberSupport.hu egy IT biztonsági szolgáltatást nyújtó vállalat, amely több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik.
MEGTEKINTÉS

CyberExpert.hu

Kelemen László igazságügyi informatikai szakértő weboldala.
MEGTEKINTÉS

MagoldnaRendezvenyhaz.hu

A Magdolna Rendezvényház (magdolnarendezvenyhaz.hu) egy természetvédelmi övezetben található rendezvényhelyszín, mely ideális esküvők, rendezvények és egyéb események számára.
MEGTEKINTÉS

CryptoDrinks.hu

Az energiaital gyártással és értékesítéssel foglalkozó Crypto Drinks weboldalán lehetőség van az italokban található kódok beváltására is.
MEGTEKINTÉS

Bisk.hu

A Bisk.hu a Bisk fürdőszobai termékek magyarországi nagykereskedelme, amely kis- és nagykereskedőknek, projekteknek és lakberendezőknek kínál termékeket és szolgáltatásokat.
MEGTEKINTÉS